Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ομπράντοβιτς: «Στον Ολυμπιακό παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον»

Ομπράντοβιτς: «Στον Ολυμπιακό παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον»
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 23:31

Η Μονακό προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 και στον ημιτελικό θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, μιλώντας για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, τόνισε πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ο τεχνικός της Μονακό μίλησε στη «Mozzart Sport» και τόνισε, αρχικά: «Τα πάντα θα κριθούν σe ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω, ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά sτο ατομικό επίπεδο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και για αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε: «Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης