Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάουνας, έρχεται ο Θρύλος της Ευρώπης!

Κάουνας, έρχεται ο Θρύλος της Ευρώπης!
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 22:06

«Σκεφτείτε που ήταν ο Ολυμπιακός πριν από τρία χρόνια», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague. Και η αλήθεια είναι, ότι ο Θρύλος έχει επιστρέψει για τα καλά στη... θέση του. Εκεί όπου ανήκει. Στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Στο Κάουνας, ωστόσο, την άλλη βδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα παραπάνω. Να ανέβουν στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης, να επιστρέψουν στο «θρόνο» της Euroleague!

Οι Πειραιώτες είναι ήδη επιτυχημένοι τη φετινή σεζόν. Ο στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αυτός, το Final-4 και επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν έχει «ταβάνι». Το δήλωσε και Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Πάμε στο Κάουνας να το πάρουμε». Και αυτό ονειρεύεται και ο κόσμος του Θρύλου! Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αναμένεται να «κοκκινίσουν» και τη Λιθουανία.

Ο κόσμος των Πειραιωτών θα είναι εκεί. Στη «Zalgirio Arena», διπλα στην ομαδάρα του Μπαρτζώκα. Ομάδα και κόσμος θα είναι «ένα», μια «γροθιά», με στόχο την ευρωπαϊκή κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί «ζουν και αναπνέουν» για το Final-4. Και ετοιμάζουν μία ακόμη θρυλική εκδρομή.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, ξεκινά τη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, το Σάββατο (13/5), κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έπειτα, θα στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο μεγάλο «ραντεβού» του Κάουνας! Εκεί όπου θέλει να γράψει μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του.

Στο 12ο Final-4 της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του. Και μπορεί να το κάνει. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα της χρονιάς, η πιο συμπαγής, αυτή που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της Euroleague, κερδίζοντας εντός και εκτός έδρας κάθε αντίπαλο. Μια... αγέλη πεινασμένων λύκων!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης