Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητες καταγγελίες του Μπέικον: «Έβαλαν σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου» (video)

Αδιανόητες καταγγελίες του Μπέικον: «Έβαλαν σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου» (video)
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 15:14

Φαίνεται πως το στόρι «Μπέικον-Παναθηναϊκός» δεν έχει ακόμη τελειώσει. Κάθε άλλο. Μπορεί ο Αμερικανός να αποχώρησε από τους «πρασίνους», λύνοντας το συμβόλαιό του (κάτι που παρουσιάστηκε ως απόφαση Σερέλη) αλλά φαίνεται πως η κόντρα των δύο πλευρών καλά κρατεί. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού προέβη σε σοκαριστικές δηλώσεις, μέσω των social media, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Μαντζούκα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, επειδή «με προκάλεσε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μερικές από τις σοκαριστικές δηλώσεις του Μπέικον, παρακάτω:

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.

Έβαλαν τέσσερις σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου», είπε μεταξύ άλλων...

Το βίντεο, εδώ:

-

-

Διαβάστε επίσης

Με την πλάτη στον τοίχο; Ατσάλι!

Με την πλάτη στον τοίχο; Ατσάλι!

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της Ευρωλίγκας και -κυρίως- να βγαίνει πιο δυνατός από τα δύσκολα.