Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την πλάτη στον τοίχο; Ατσάλι!

Με την πλάτη στον τοίχο; Ατσάλι!
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 13:11

Να, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός πρέπει πάλι να κάνει μια υπέρβαση. Πρέπει πάλι να κάνει το δύσκολο. Πρέπει πάλι να αποδείξει… Να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα και ότι δικαίως έχει πάει εκεί όπου έχει πάει, φέτος. Ότι δικαίως ήταν πρώτος στην κανονική διάρκεια και ότι δικαίως παραμένει ακόμη ένα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Και αν τώρα βρίσκεται μπροστά στα δύσκολα, οφείλει να ανταποκριθεί, όπως κάνει πάντα… Με την πλάτη στον τοίχο; Ατσάλι! Ατσάλι να είναι και έτοιμος για το «κάτι παραπάνω», το οποίο θα του δώσει ξανά το πλεονέκτημά του, ως προς την έδρα, απέναντι στη Φενέρ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της Ευρωλίγκας και -κυρίως- να βγαίνει πιο δυνατός από τα δύσκολα.

Ειδικότερα στην έδρα της Φενέρ, έχει νικήσει ξανά. Το έχει κάνει και μάλιστα εμφατικά. Δεν έχει πρόβλημα να το κάνει ξανά και να πάρει μία νίκη εκεί. Πέρυσι το έκανε ξανά με τη Μονακό, αν και πάλι είχε το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του και το έχασε, με ήττα στο ΣΕΦ. Νίκησε στη Γαλλία και επέστρεψε εκεί όπου έπρεπε. Στο πλεονέκτημά του. Η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Μαθημένη στα ζόρικα. Μαθημένη και στα σπουδαία όμως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης