Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 09:39

Μπροστά σε άλλη μία μεγάλη πρόκληση. Μπροστά σε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον μεγάλο του στόχο. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ με τη Φενέρμπαχτσε! Τζάμπολ στις 21:30, στο sold out ΣΕΦ!

Μετά το 1-0, την περασμένη Τετάρτη, η εικόνα λέει… «προσοχή». Μεγαλύτερη προσοχή απόψε. Αλλά όχι φόβος. Σεβασμός ναι. Ποτέ φόβος. Ο Ολυμπιακός έχει το «πάνω χέρι» αγωνιστικά, ψυχολογικά και είναι καλύτερος στο παρκέ. Αυτό και μόνο αρκεί. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, θα μπει στο γήπεδο όπως πρέπει. Με σεβασμό, με πίστη στις δυνάμεις του και με θέληση. Με πάθος. Με το πάθος που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα. Με το μαχητικό πνεύμα που ζητά από τους παίκτες του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με το κοινό του… τρελαμένο, έτοιμο για ακόμη μία μεγάλη βραδιά, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στο 2-0 και το θέλει πολύ. Με την ώθηση από την εξέδρα να τον ωθεί, πάντοτε, θα δώσει ξανά το 101% στο παρκέ, για να καταφέρει να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο Final 4 του Κάουνας.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος. Ο κόσμος του είναι έτοιμος. Η Ευρωλίγκα είναι έτοιμη, για να δει την καλύτερη ομάδα της φέτος, να κάνει το 2-0 και να προχωρά για να… τελειώσει τη δουλειά. Στην Πόλη του. Πάμε γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)

Ο Ολυμπιακός είναι «ζεστός» και έχει βρει ρυθμό «καλού Ολυμπιακού» της regular season! Και απόψε πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ξανά τους «εκτοξευτές εδάφους-αέρος».

Το ΣΕΦ θα «βράζει» ξανά!

Το ΣΕΦ θα «βράζει» ξανά!

Ο κόσμος του Θρύλου είναι έτοιμος να στηρίξει με όλη του τη φωνή τους παίκτες του Μπαρτζώκα, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.