Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βέστερμαν: «Καλύτερο που έπαιξα μπροστά σε 14.000 Ολυμπιακούς παρά στον Ντουράντ»

Βέστερμαν: «Καλύτερο που έπαιξα μπροστά σε 14.000 Ολυμπιακούς παρά στον Ντουράντ»
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 19:43

Ο Λέο Βέστερμαν, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην ACB, για λογαριασμό της Ομπραντόιρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλινό site, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, ερωτήθηκε πως αισθάνθηκε όταν αγωνίστηκε στο Game 5 των περσινών playoffs της Ευρωλίγκας, μπροστά στον Κέβιν Ντουράντ, με την απάντησή του ίσως να μην ήταν αυτή που περίμεναν.

Ο Βέστερμαν εξέφρασε την πεποίθησή του πως την διαφορά έκανε ο κόσμος του Ολυμπιακού με την παρουσία του, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση του KD.

Αναλυτικά η δήλωση του Βέστερμαν για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Για να είμαι ειλικρινής, για μένα ήταν καλύτερο να παίξω μπροστά σε 14.000 τρελούς οπαδούς του Ολυμπιακού παρά να παίξω μπροστά στον Κέβιν Ντουράντ. Όταν παίζεις στο Μονακό έχεις υπέροχους καλεσμένους, έρχεται ο Πρίγκιπας και οι καλύτεροι οδηγοί της Formula 1, τενίστες όμως ανεξάρτητα από το ποιος έρχεται σε κάθε παιχνίδι, δεν παίζεις για αυτούς, αλλά για τους οπαδούς.

Οι οπαδοί έρχονται και σε επευφημούν και σε υποστηρίζουν στις δύσκολες στιγμές και ταξιδεύουν μαζί σου κάθε Σαββατοκύριακο. Φυσικά ήταν ωραίο να βλέπω τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είχε και μεγάλη σημασία».

Διαβάστε επίσης