Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όλα στη θέση τους!

Όλα στη θέση τους!
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 16:24

Παράπλευρο κέρδος στην υπόθεση Γουόκαπ για τον Θρύλο είναι, αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι με την Ελληνοποίηση του Αμερικανού γκαρντ, ελευθερώνεται μία θέση στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα, για τη νέα σεζόν. Από τη μία, δηλαδή, υπάρχει το ηθικό θέμα της υπόθεσης, με τον Γουόκαπ να βγάζει όλη του την αγάπη για την Ελλάδα και το πάθος του να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Και ξέρουν άπαντες ότι θα το κάνει με αγάπη και σεβασμό στο εθνόσημο και στη χώρα, όπως με σεβασμό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους. Από την άλλη, βεβαίως, είναι το μεγάλο κέρδος του Θρύλου, με το ελληνικό διαβατήριο του Γουόκαπ να αφήνει ένα κενό για ξένο, στο ρόστερ των Πειραιωτών!

Όλα στη θέση τους! Βήμα-βήμα, με σεβασμό στο άθλημα, πάνω στο τραπέζι και όχι κάτω από αυτό, μέσα στο παρκέ και όχι στο παρασκήνιο, όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν, το ένα μετά το άλλο, στη θέση τους… Στη μετά «φάρου» εποχή, ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ελληνικού μπάσκετ, στο παρκέ και μόνο. Εκεί όπου μετράει… Και με την υπόθεση Γουόκαπ, είναι πολλαπλά κερδισμένος. Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Αμερικανό να παίρνει ελληνικό διαβατήριο και μπορεί, πλέον, να χτίσει διαφορετικά, για τη νέα σεζόν.

Μεγάλη υπόθεση… Μέγα κέρδος για τον Μπαρτζώκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης