Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Σπανούλη και κρεμά τη φανέλα του στον ουρανό του ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Σπανούλη και κρεμά τη φανέλα του στον ουρανό του ΣΕΦ!
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 14:27

Ο Ολυμπιακός τιμά τον θρύλο του! Τιμά τον Βασίλη Σπανούλη και κρεμά τη φανέλα με το «7» στον ουρανό του ΣΕΦ! Με τον τίτλο «Save Τhe Date: 17.09.2023 - The Night Of The Legend!», η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά, για την υπέροχη βραδιά, η οποία θα μείνει στην ιστορία… Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του Πειραιά και ως θρύλος, θα τιμηθεί αναλόγως… Μέσα Σεπτέμβρη η μεγάλη βραδιά! Ο θρύλος του Θρύλου θα τιμηθεί όπως πρέπει και το ΣΕΦ θα είναι… όπως πρέπει! Δείτε λεπτομέρειες!

“A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” - Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται.Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!
Μείνετε συντονισμένοι...

Αυτό ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το μεγάλο event εκείνης της βραδιάς… Μιας βραδιάς-όνειρο, για έναν παίκτη-όνειρο, αρχηγό και ηγέτη σε μια ομάδα-όνειρο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης