Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ουρμπόνας «κράζει» και αποθεώνει τον Βεζένκοφ

Ο Ουρμπόνας «κράζει» και αποθεώνει τον Βεζένκοφ
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 14:40

Ο Σάσα Βεζένκοφ δίνει μεγάλη μάχη για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρώπη και παράλληλα, να το πράξει αυτό και σε προσωπικό επίπεδο! Και το καταφέρνει, μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό. Αυτό τράβηξε την προσοχή του Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος πρώτα… έκραξε τον Σάσα και στη συνέχεια τον αποθέωσε. Γιατί; Θα δείτε παρακάτω…

«Ναι μεν, αλλά» είναι η φάση. Ο Λιθουανός ξέρει ότι ο Σάσα είναι κορυφή και του αρέσει να του βάζει δύσκολα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ουρμπόνας:

«Κόντρα στην Μπαρτσελόνα είδαμε τον πιο αγχωμένο Βεζένκοφ της τελευταίας διετίας. Έχανε ακόμη και τα σουτ που συνήθως πετυχαίνει. Ο Μίροτιτς τον διέλυε επιθετικά και ο Βεζένκοφ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί», σχολίασε αρχικά…

«Αυτό που μου άρεσε όμως στον Βεζένκοφ, ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 1/8 σουτ εντός παιδιάς, ενώ στο δεύτερο πέτυχε 10 πόντους, εκ των οποίων οι 5 στην τελευταία περίοδο, συμπεριλαμβανομένου και του τριπόντου που κλείδωσε τη νίκη για τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

«Μου άρεσε ότι ο Βεζένκοφ για ακόμη μια φορά, παρότι δεν ήταν το καλύτερό του παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο, όταν τα πράγματα ήταν κρίσιμα για τον Ολυμπιακό, προσαρμόστηκε και έβαλε τα κρίσιμα σουτ που περιμένει η ομάδα του να βάλει», κατέληξε.

Είπαμε: Πρώτο τον έκραξε, μετά τον… αποθέωσε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης