Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έρχεται το sold out και στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Έρχεται το sold out και στο «αιώνιο» ντέρμπι!
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 13:43

Ολοταχώς για ακόμη ένα sold out πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Το ΣΕΦ θα είναι ξανά… καμίνι, λάβα καυτή και ασταμάτητη, η οποία… εξαϋλώνει τα πάντα στο διάβα της. Έτοιμος ο Θρύλος να ανακοινώσει ακόμη ένα sold out στη φετινή Ευρωλίγκα. Στο «αιώνιο» ντέρμπι της 31ης Μαρτίου στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα!

Όπως έγινε γνωστό, έχουν απομείνει περίπου 500 εισιτήρια απούλητα, τα οποία όπως γίνεται αντιληπτό, θα… εξαφανιστούν άμεσα! Είναι σαφές ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού «καίγεται» να είναι εκεί, να κλείσει τη θέση του στο ΣΕΦ, για το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι, στο φινάλε του μήνα, για την Ευρωλίγκα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός «τρέχει» ήδη ένα σερί 11-0 και έχει τη δυνατότητα να το διευρύνει, αφού παραμένει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από τον αντίπαλό του.

Το ντέρμπι της Ευρωλίγκας πλησιάζει (πιο κοντά είναι του πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι στο ΟΑΚΑ) και ο κόσμος δείχνει ξανά την «τρέλα» του για την ομαδάρα του Μπαρτζώκα. Η οποία… σαρώνει τα πάντα στο διάβα της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης