Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αρμάδα

Αρμάδα
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 11:38

Με 50 σερί νίκες προχωρά ο Ολυμπιακός, για να πετύχει φέτος ΟΛΟΥΣ τους στόχους του! Όλους. Και πραγματικά, δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να τον σταματήσει. Ούτε φέτος. Όπως δεν υπήρξε και πέρυσι. Με τη διαφορά, βεβαίως, ότι φέτος ο Θρύλος μοιάζει απολύτως έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Να συνεχίσει να νικά και εκεί, μέχρι τέλους. Μέχρι το Κάουνας και μέχρι την κούπα.

Δεν είναι νωρίς, για να αποδοθεί ο τίτλος στην Ολυμπιακάρα του Μπαρτζώκα… Αρμάδα. Αρμάδα κανονική. Ασταμάτητος και αδύνατο να… λυγίσει. Και ο Προμηθέας το πάλεψε. Ο Κολοσσός έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει. Αλλά ακόμη και εκεί όπου ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως έπρεπε, είχε τα καρύδια και καθαρά πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Αρμάδα…

Όλα τα λεφτά είναι, όμως, η ατάκα του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου. «Τα ρεκόρ δεν είναι για τις ομάδες, κρινόμαστε από τους τίτλους που κατακτούμε»… Ακριβώς όπως το είπε, ο κάπτεν. Οι τίτλοι είναι εκείνοι, οι οποίοι γράφονται στην ιστορία… Τα ρεκόρ γρήγορα ξεχνιούνται. Οι τίτλοι, όχι… Και ο Θρύλος τους θέλει και φέτος… ΟΛΟΥΣ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης