Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το αποψινό ματς είναι πιο «ύπουλο»

Το αποψινό ματς είναι πιο «ύπουλο»
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 12:58

Είναι πιο… επικίνδυνα τα ματς με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Με τη Μπάγερν, τη Βίρτους, την Άλμπα, τον Παναθηναϊκό. Τις ομάδες που δεν έχουν υψηλούς στόχους. Ελοχεύει ο κίνδυνος της χαλάρωσης. Στο χέρι προπονητικού επιτελείου και παικτών είναι το να μην επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο απόψε (21:00), στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο ΣΕΦ.

Το αποψινό ματς είναι πιο «ύπουλο» από εκείνο με την Μπαρτσελόνα, δύο βράδια πριν. Γιατί ένα ντέρμπι κορυφής κρατάει πάντοτε τους παίκτες σε μεγάλη εγρήγορση. Και η αλήθεια είναι πως ντέρμπι όπως αυτά, καμία ομάδα δεν τα… φοβάται, ως προς την αντιμετώπιση των παικτών και τη διαχείριση. Είναι τα άλλα, τα μικρότερα ματς, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να δει απόψε την Μπάγερν σαν την Μπαρτσελόνα. Σαν τον… Παναθηναϊκό. Γιατί μπορεί η Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός να βρίσκονται κοντά, στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά απέναντι στους «πρασίνους», το «αιώνιο» ντέρμπι αντιμετωπίζεται πάντα με την ύψιστη σοβαρότητα.

Έτσι πρέπει να μπει ο Θρύλος και απόψε, απέναντι στην Μπάγερν. Με σοβαρότητα. Να «καθαρίσει» το ματς και να προχωρήσει. Το αποψινό ματς είναι πιο επικίνδυνο και πρέπει η ομάδα να βγάλει πλήρη σοβαρότητα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα και για ακόμη ένα υπέροχο βράδυ στο ΣΕΦ! Τζάμπολ στις 21:00!