Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 09:40

Θρύλος είσαι. Μπροστά σε ακόμη μία πρόκληση, στον δρόμο προς το Κάουνας και την κούπα! Απέναντι, αυτή τη φορά, η Μπάγερν Μονάχου και ο στόχος ο ίδιος… Έτοιμος ο Ολυμπιακός για ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα και για ακόμη ένα υπέροχο βράδυ στο ΣΕΦ! Τζάμπολ στις 21:00!

Προερχόμενος από το ξέσπασμα επί της Μπαρτσελόνα, μόλις πριν από δύο ημέρες, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο κάστρο του, έτοιμος να κάνει για άλλη μια φορά αυτό που πρέπει. Να συνεχίσει στο μονοπάτι προς το Final 4, με νίκες!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι και απόψε το βράδυ υπέροχη, στο ΣΕΦ! Απέναντι στη Μπάγερν τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί και αυτή η υπέροχη σύνδεση ομάδας και κόσμου, μπορούν να ωθήσουν ξανά τον Ολυμπιακό, στην επίτευξη του στόχου του!

Με συγκέντρωση, με πάθος, με θέληση. Με ατσάλινη άμυνα και αέρινη επίθεση, ο Ολυμπιακός αγκαλιάζει απόψε ακόμη μία σημαντική νίκη! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης