Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο Μιλάνο για τη 19η νίκη του στη φετινή σεζόν ο Θρύλος

Στο Μιλάνο για τη 19η νίκη του στη φετινή σεζόν ο Θρύλος
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 22:37

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Μιλάνο. Εκεί που ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μάχη του για ένα ακόμη διπλό, αντιμετωπίζοντας την Αρμάνι, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Η Αρμάνι έχει εμφανιστεί κατώτερη των περιστάσεων φέτος, μετρώντας 9 νίκες και 15 ήττες. Ωστόσο, διαθέτει καλές μονάδες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη… ζημιά εάν ο Θρύλος δεν παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένος.

Βέβαια, οι παίκτες του Μπαρτζώκα έχουν δείξει ότι δεν υποτιμούν καμία ομάδα σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεται, ενώ μοναδικός στόχος τους είναι η νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου της διοργάνωση οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης στους Ιταλούς, κερδίζοντας στο ΣΕΦ με 82-66, σε ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Μεσίνα ήταν πιο απειλητικοί στο δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο του ματς.

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν… καταλαβαίνει από έδρες, όπως μαρτυρά και το 4/4 στην Ισπανία (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Βαλένθια) και πλέον καλείται να πανηγυρίσει ακόμη ένα «διπλό» για να φτάσει στις 19 νίκες.

Διαβάστε επίσης