Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι των Αγγελόπουλων, όχι δικός μου»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι των Αγγελόπουλων, όχι δικός μου»
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 09:59

Ο Θρύλος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος διαρκώς εξελίσσεται. Σε όλα τα επίπεδα. Εν προκειμένω στο μπάσκετ, η ομάδα του Πειραιά ολοένα και αναπτύσσεται, έχοντας δουλέψει μεθοδικά, επάνω στην αναδόμησή της. Με στόχο σαφή και ξεκάθαρο: Το να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο αλτρουισμός είναι κομμάτι της ύπαρξης αυτού του άκρως επιτυχημένου οργανισμού, ο οποίος λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα το αποδεικνύουν… Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο προπονητής του Ολυμπιακού «πέταξε» από πάνω του τις δάφνες του «δικού του» Θρύλου και τόνισε πως το δημιούργημα, το οποίο απολαμβάνει όλη η Ευρώπη, είναι «των Αγγελόπουλων», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Θα χρωστάω τα πάντα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, γιατί δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω, αλλά και ο τρόπος που σκέφτεται είναι το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να κάνω», ανέφερε ο κόουτς, ενώ για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και για τη φράση «ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα» εξήγησε: «Θα ήθελα να δείξω μια σεμνότητα και να πω ότι δεν είναι του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός, είναι των Αγγελόπουλων. Το πού μπορεί να φτάσει έχει να κάνει με το πόσο θα μείνουμε υγιείς».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης