Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σερέλης - Μέξας: Ιστορίες προδοσίας για τα «μάτια» του ΠΑΟ

Σερέλης - Μέξας: Ιστορίες προδοσίας για τα «μάτια» του ΠΑΟ
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 23:15

Ωραία σκηνικά συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Basket League. Τίμια και παντελονάτα. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος αφού παράτησε το Λαύριο (το οποίο τυχαίνει να είναι και η περιοχή στην οποία μεγάλωσε) μεσούσης της περσινής σεζόν για να γίνει βοηθός του Βόβορα, αποφάσισε να το προδώσει και φέτος. Μόνο που στον παρανοϊκό αυτό οργανισμό, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Τώρα αυτός είναι ο head coach και βοηθός του ο Γιώργος Βόβορας. Για γέλια και για κλάματα.

Από σήμερα το team του πλαισιώνεται με έναν coach που έχει την ίδια ηθική πυξίδα, τον Κώστα Μέξα. Ο άνθρωπος ο οποίος όταν δεν είχε εργασία στην Basket League, βρήκε (για δεύτερη φορά) στέγη στον Ηρακλή, τον ανέβασε, αποχώρησε και επέστρεψε για πολλοστή φορά πριν από λίγο καιρό, όταν έχασε την δουλειά του από τον Ιωνικό. Και ενώ ο Ηρακλής μάχεται για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποφάσισε να φύγει, έπειτα από μόλις λίγες εβδομάδες, ζητώντας με μία ανακοίνωση συγγνώμη… από τον κόσμο του συλλόγου της καρδιάς του.

Δύο παρόμοιες ιστορίες, ένας κοινός κώδικας συμπεριφοράς… προσωπικότητες που αδιαμφισβήτητα συναντιόνται στον ιδανικό για αυτούς σύλλογο. Το μόνο σίγουρο είναι πως απ’ όλη την υπόθεση ζημιωμένοι βγαίνουν το Λαύριο και ο Ηρακλής.

Διαβάστε επίσης