Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χωρίς Μπολομπόι ο Ολυμπιακός, με τον Άρη

Χωρίς Μπολομπόι ο Ολυμπιακός, με τον Άρη
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 12:17

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει μπει για τα καλά σε ρυθμό Final 8. Ο δικός του προημιτελικός, απέναντι στον Άρη, είναι προγραμματισμένος για τις 15:45 και όλα κινούνται γύρω από αυτό το ματς. Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι ενισχυμένος, έχοντας τον Σλούκα ξανά ετοιμοπόλεμο και με την… μπαγκέτα στο χέρι, ως άλλος «μαέστρος» στο παρκέ! Ωστόσο, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζόελ Μπολομπόι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ψηλός του Ολυμπιακού μένει εκτός 12άδας, για το σημερινό παιχνίδι. Θα παραμείνει στη 12άδα, αντί αυτού, ο Ταρίκ Μπλακ. Μαζί με τον Μπολομπόι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφήνει εκτός και τον νεαρό Τσάμη.

Ενημερωτικά, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αφήνει εκτός 12άδας σήμερα τον Μπολομπόι, δεν σημαίνει ότι εκείνος δεν θα παίξει σε κανένα ματς του Final 8. Από ματς σε ματς η 12άδα αλλάζει και αν ο Μπαρτζώκας στον ημιτελικό αποφασίσει κάτι άλλο, αναλόγως και θα πορευτεί, ως προς τη 12άδα που θα έχει.

Διαβάστε επίσης

Φέρε μας το Κύπελλο!

Φέρε μας το Κύπελλο!

Μπαίνει στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Τζάμπολ στον δικό του προημιτελικό, στις 15:45, απέναντι στον Άρη.