Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό μπάσκετ
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 10:10

Είναι πραγματικά υπέροχο το να βλέπει κανείς αυτή την ομάδα σε δράση. Το να ζει από κοντά τους αγώνες της, στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα επίπεδο στο οποίο πραγματικά στέκεται… μόνος. Για να μην αδικούμε ορισμένα σωματεία τα οποία καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να είναι υγιή, συνεπή, θελκτικά στο μάτι, με το μπάσκετ που παίζουν, γίνονται διάφορες αξιόλογες προσπάθειες στο ελληνικό μπάσκετ. Αλλά σε αυτό το επίπεδο, το οποίο έχει πιάσει πλέον ο Ολυμπιακός, κανείς άλλος δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό μπάσκετ. Είναι το μπάσκετ που θέλουμε να έχουμε. Είναι το μπάσκετ που μας αξίζει. Όχι μόνο σε εμάς τους Ολυμπιακούς, αλλά σε όλους τους μπασκετόφιλους της χώρας. Υγεία στο παρκέ, υγεία στην εξέδρα, ομάδα και κόσμος σε ένα υπέροχο μείγμα, ικανό να πάει και σε αυτή την προσπάθεια στην Ευρωλίγκα… μέχρι τέλους.

Η νίκη επί της Μακάμπι, το βράδυ της Παρασκευής είναι απλώς μια καλή συνέχεια σε αυτό το οποίο ο Ολυμπιακός σταθερά κάνει εδώ και δύο-τρία χρόνια. Άλλο ένα τουβλάκι στη σκάλα της ανόδου προς την κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός είναι το ελληνικό μπάσκετ. Σε ένα ΣΕΦ γεμάτο, μια ομάδα υπέροχη, να παίζει μπάσκετ που καθηλώνει… Και έπεται συνέχεια.

Διαβάστε επίσης