Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ματέο αποθέωσε Μπαρτζώκα και Θρύλο!

Ο Ματέο αποθέωσε Μπαρτζώκα και Θρύλο!
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 17:35

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Τσους Ματέο. Μία μέρα πριν από το ματς με τον Θρύλο στο ΣΕΦ, για τη 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:

«Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε στο μισό γήπεδο, αλλά έχει και καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε καλά επιθετικά plays για να τους αποτρέψουμε από τον αιφνιδιασμό. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα κλεψίματα, τρέχει πολύ καλά, αλλά αν δεν το κάνει αυτό, δημιουργεί επίσης πολύ καλά. Δεν βιάζεται να βρει καλά σουτ. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα δύσκολο γήπεδο.

Μπορούν να βρεθούν ομοιότητες με τις δύο ομάδες. Είναι μία ομάδα πολύ καλά προπονημένη, ο Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο σαν προπονητής, μου αρέσει ο τρόπος που κάνει τα πράγματα. Έχουν βρει τους μηχανισμούς που ήθελαν. Παίκτες όπως οι ΜακΚίσικ, Ουόκαπ και Λαρεντζάκης είναι καιρό στην ομάδα και έχουν προσθέσει και τους Πίτερς και Μπολομπόι. Είναι κάτι σαν super team για μένα».

Διαβάστε επίσης