Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Οι διαιτητές του μεγάλου αγώνα

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Οι διαιτητές του μεγάλου αγώνα
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 11:22

Το ενδιαφέρον του Θρύλου, σε επίπεδο ομάδας μπάσκετ, είναι αυτή τη στιγμή στραμμένο στην προσεχή αναμέτρηση της Ευρωλίγκας, με αντίπαλο τη Ρεάλ (20/1 - 21:00). Απέναντι στη «βασίλισσα», ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το θετικό του πρόσημο, στη διοργάνωση, αυξάνοντας τις νίκες του και καταγράφοντας μεγάλα αποτελέσματα, απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Η Ευρωλίγκα όρισε διαιτητές για τα ματς της Παρασκευής, στο ΣΕΦ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει μπροστά στο κοινό του, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ και θα έχει την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες του, επί της Ρεάλ. Κάτι πολύ σημαντικό, για την οικονομία της διοργάνωσης, με τον Θρύλο να θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής…

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό… «βασίλισσας». Πάμε να δούμε διαιτητές: Το ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστική θα διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης