Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Και τώρα για το «2 στα 2» στο ΣΕΦ!

Και τώρα για το «2 στα 2» στο ΣΕΦ!
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 10:04

Μεγάλο «διπλό» στην Ιταλία. Ακόμη ένα μεγάλο «διπλό» φέτος, για τον Ολυμπιακό, στον δρόμο προς την επιστροφή στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και το Final 4. Απέναντι στη Βίρτους, στην Μπολόνια, ο Θρύλος έδειξε ξανά ότι έχει υψηλές βλέψεις. «Ρέφαρε» την ήττα στο Μονακό και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής. Διατήρησε, παράλληλα, ψηλά την ψυχολογία του, διατηρώντας ένα στάτους ομάδας, η οποία μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Τώρα, όμως, οφείλει να κεφαλαιοποιήσει αυτό το «διπλό». Να το κεφαλαιοποιήσει εις διπλούν, μάλιστα.

Ο Θρύλος νίκησε στην Μπολόνια και φουλάρει τώρα για το «2 στα 2» στο ΣΕΦ. Στις 20 του μήνυμα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολο, πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μετά το «κάζο» το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε στη «βασίλισσα» στον πρώτο γύρο… Στις 27/1 έρχεται στο ΣΕΦ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο Ολυμπιακός έπαιξε στον πρώτο γύρο εκτός και έχασε… δικό του ματς. Κάτι το οποίο του έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος.

Δύο πολύ, πολύ σημαντικοί αγώνες ακολουθούν για τον Ολυμπιακό, απέναντι στη Ρεάλ και τη Μακάμπι. Είναι σημαντικό για τον κόουτς Μπαρτζώκα να δει την ομάδα του να ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Και να παίρνει ισάριθμες νίκες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης