Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Μποζίκας: «Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς»

Μποζίκας: «Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς»
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 09:23

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, τον Σάσα Βεζένκοβ αλλά και το τι έγινε στο τέλος με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Αντρέα Τρινκέρι, μίλησε στη Nova ο Γιώργος Μποζίκας, μέλος του προπονητικού τιμ.

«Ο Βεζένκοφ έκανε πολλά πράγματα και πλέον δουλεύοντας ασταμάτητα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίζει και χωρίς τη μπάλα βοηθώντας σε πολλούς τομείς καθώς κατάλαβε πως πρέπει να συμμετέχει σε πολλούς άλλους τομείς στο ματς πέραν του σκοραρίσματος.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα δύσκολο ματς και δεν στεκόμαστε στις διαφορές που χάθηκαν γιατί σε μια τόσο δυνατή και ανταγωνιστική Ευρωλίγκα αυτά συμβαίνουν κι ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τέτοιες εις βάρος του διαφορές και έχει νικήσει! Φέτος έχουμε την πιο δυνατή Ευρωλίγκα και οι εκτός έδρας νίκες μπορούν να χαρακτηριστούν σημαντικές, όπου κι αν τις κάνουμε στην διοργάνωση».

Για την ένταση στο τέλος του αγώνα, ανάμεσα στους δύο προπονητές: «Πρόκειται για παρεξήγηση! Κάτι είπε ο Μπαρτζώκας προς τους διαιτητές και ο προπονητής της Μπάγερν νόμισε πως απευθύνονταν στον ίδιο! Τελικά αυτά ξεκαθάρισαν κι όλα καλά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Σάσα Βεζένκοφ έφερε το ΝΒΑ εδώ

Ο Σάσα Βεζένκοφ έφερε το ΝΒΑ εδώ

Με εμφανίσεις οι οποίες δεδομένα κάνουν του Κινγκς να… τρίβουν τα χέρια τους, ο Βεζένκοφ αποδεικνύει διαρκώς γιατί η παραμονή του εδώ ήταν η κίνηση-ματ του καλοκαιριού.