Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Λάρι ξανά, Λάρι σταθερά

Λάρι ξανά, Λάρι σταθερά
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 16:06

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει εξελιχθεί ήδη σε ένα από τα κορυφαία πρόσωπα του Ολυμπιακού φέτος. Έχει αναγκάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ποντάρει πολύ περισσότερο επάνω του, να του δίνει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να τον εμπιστεύεται όχι απλώς για να… παίρνουν ανάσες άλλοι παίκτες. Αλλά και για να προσφέρει, εκείνος, ουσιαστικά στην ομάδα, μέσα στο παρκέ. Κάθε φορά κατά την οποία ο «Λάρι» μπαίνει στο παρκέ, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Και το κάνει. Τόσο απλό.

Στα δύο εντός έδρας μας με Μονακό και Βαλένθια δεν ήταν ο… γνωστός Λάρι. Αλλά η αλήθεια είναι πως και ο Ολυμπιακός συνολικά δεν ήταν όπως έπρεπε. Απέναντι στην Παρτιζάν, όμως, ο Λάρι επανήλθε στα… κανονικά του. Βρήκε ξανά τον… Λάρι εαυτό του. Έβαλε τα σουτ του, έπαιξε άμυνα με τα… δόντια, «δαγκώνοντας» τους αντιπάλους και γενικά, ήταν όπως έπρεπε, για τον Ολυμπιακό. Ο Λαρεντζάκης επανήλθε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και έδειξε ότι παραμένει σταθερά στον φετινό Ολυμπιακό.

Τον χρειάζεται ο Μπαρτζώκας και για τη συνέχεια. Τον χρειάζεται ουσιαστικά και όχι απλώς για να βοηθάει. Ο Λαρεντζάκης έχει εξελιχθεί σε μονάδα σημαντική για τον Θρύλο και βράδια όπως αυτό με την Παρτιζάν, αποδεικνύουν το γιατί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αμυνάρα!

Αμυνάρα!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στην Παρτιζάν, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως πρέπει να παίζει, σε επίπεδο άμυνας.