Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Χωρίς Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ κόντρα στο Λαύριο

Χωρίς Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ κόντρα στο Λαύριο
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 14:53

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ένα υπερ-πλούσιο ρόστερ. Ικανό να νικήσει άνετα οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα, ακόμη και με απουσίες. Ευχή όλων να μην έχει η ομάδα, αλλά… προκύπτουν. Ενόψει Λαυρίου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στο ΣΕΦ δίχως δύο βασικά γρανάζια της φετινής του ομάδας. Τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Έλληνας άσος έχει «θέμα» και ο Αμερικανός παίρνει απαραίτητες ανάσες.

Ο Λαρεντζάκης έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στο πόδι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον προφυλάσσει και τον διατηρεί «φρέσκο» ενόψει Βαλένθια, Ιωνικού, Παρτιζάν. Σε ό,τι αφορά τον Αμερικανό γκαρντ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα, αλλά αναμένεται απλώς να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοιου είδους ροτέισον και να δίνει στους παίκτες του τη δυνατότητα να αποθεραπεύονται με άνεση, να παίρνουν χρόνο, αλλά και ανάσες, εφόσον δείχνουν κουρασμένοι. Τα ματς είναι πολλά και ο Ολυμπιακός έχει λύσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης