Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πρώτο κρας τεστ

Το πρώτο κρας τεστ
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 10:34
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ήρθε και η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό, στο μπάσκετ. Θα ερχόταν κάποια στιγμή. Ο Θρύλος δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει το απόλυτο μπάσκετ του, γεγονός που σημαίνει ότι κάποια στιγμή, κάποια ομάδα θα τον χτυπούσε στις αδυναμίες του και θα τον νικούσε. Έχει δρόμο ο Ολυμπιακός μπροστά του, για να πιάσει το 100% και πρώτος το ξέρει αυτό (και το λέει) ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αλλά το σημαντικό τώρα είναι άλλο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει πως διαχειρίζεται τη «στραβή» και πως βγαίνει μπροστά πιο δυνατός. Αυτό είναι και το πρώτο του κρας τεστ. Η πρώτη «στραβή» αυτή, μπορεί να δείξει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό, άλλωστε, το να μπορέσει άμεσα να σηκωθεί από το «χτύπημα» και να επανέλθει στον σωστό δρόμο. Το Λαύριο του δίνει άμεσα (Κυριακή 19:15) μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να επιστρέψει στις νίκες. Και από εκεί, έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα, το οποίο μπορεί να τον τονώσει και να τον πάει στο 6-1. Βαλένθια μέσα, Παρτιζάν μέσα και στο ενδιάμεσο Ιωνικό εκτός.

Αυτό είναι και το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για φέτος. Η διαχείριση της πρώτης ήττας. Θα δείξει πολλά, για τη συνέχεια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης