Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτοιμος και με αυτοπεποίθηση

Έτοιμος και με αυτοπεποίθηση
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 09:38

Ας μην αρχίσουμε με το «καλημέρα» τα «πάμε Κάουνας» και τα λοιπά. Είναι σαφές ότι αυτά δεν ανήκουν στη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Αυτά είναι για άλλους, να χαίρονται με μια νίκη και να νομίζουν ότι κάτι έκαναν. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με διάρκεια. Με ουσία… Ο Ολυμπιακός που ξέρει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, απέδειξε στη Βαρκελώνη πόσο… επικίνδυνος είναι! Είναι μια ομάδα έτοιμη. Έτοιμη από καιρό. Από πέρυσι, οπότε έκανε ήδη εξαιρετικά πράγματα. Ο Ολυμπιακός πήγε στη Βαρκελώνη και απέδειξε ότι ο προπονητής του ξέρει τι θέλει από την ομάδα του και πως να το πάρει.

Η εμφάνιση, περισσότερο από τη νίκη καθαυτή, δίνουν στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να κοιτά ψηλά. Μέχρι εκεί. Να κοιτά ψηλά. Τίποτα παραπάνω. Ούτε κούπα, ούτε Final 4 βλέπει από τώρα, ούτε τίποτα. Ναι, οι προσδοκίες μεγαλώνουν και ο Ολυμπιακός οφείλει να τις δικαιώσει και να δικαιώσει και όλους όσοι περιμένουν μεγάλα πράγματα από την ομάδα. Αλλά βήμα-βήμα. Στη Βαρκελώνη έγινε μόνο το πρώτο βήμα. Τίποτα περισσότερο.

Μία νίκη ψυχολογίας, μία νίκη μεγάλης σημασίας, η οποία όμως… δεν λέει και τίποτα. Αν δεν κεφαλαιοποιηθεί αναλόγως, από νίκες σε ματς εντός προγράμματος, εντός και εκτός έδρας. Αν και ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής έδειξε ότι δεν (θα) υπάρχει ματς για εκείνον, το οποίο να μην είναι… εντός προγράμματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στέφεν Λάρι! (video)

Στέφεν Λάρι! (video)

Οι «βόμβες» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και η άνεση με την οποία τις έβαζε, τη μία πίσω από την άλλη στην τέταρτη περίοδο, είναι διδακτικές…