Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ατάκα Μπαρτζώκα που δείχνει το μέγεθος του Ολυμπιακού

Η ατάκα Μπαρτζώκα που δείχνει το μέγεθος του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 15:42

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τον Ολυμπιακό. Μοιάζει… τυπικό το θέμα. Αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να έρθουν οι ανακοινώσεις, είναι ανοικτό. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM έδωσε απάντηση και για αυτό.

«Ακόμη δεν είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων για το συμβόλαιό μου. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, όταν φτάνεις σε ένα επίπεδο, οι ομάδες που μπορούν να σε πάρουν ή που μπορείς να πας εσύ, αρχίζουν και λιγοστεύουν επικίνδυνα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως αν πάω σε μια μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα θα είναι αναβάθμιση για μένα. Δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα, αλλά και ρεαλιστικό. Μετράς πολλά πράγματα. Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις κάπου τη δουλειά σου;

Ήξερα ότι τη φετινή σεζόν ξεκινώντας πως αν δεν πάρουμε το νταμπλ θα μας κρεμάσουν κουδούνια. Έλεγαν πέρσι πως ήταν αποτυχημένη χρονιά, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου. Κάναμε 16 νίκες, 9 εκτός έδρας, δεν συμμετείχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αν συμμετείχαμε πιθανά μπορεί να είχαμε πάρει το νταμπλ και πέρσι, γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη μεταξύ μας στην Ευρωλίγκα. Η χρονιά ήταν πολύ σημαντική για να καταλάβω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ομάδα. Όταν τελειώνεις με νταμπλ και νιώθεις την εκτίμηση του κόσμου, είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα 5-6 κλαμπ της Ευρώπης να δουλέψεις. Αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια», εξήγησε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αγαπά την ομάδα. Αλλά ξέρει καλά πως εδώ μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Όπως πρέπει. Με τέτοιο κόσμο… Με τέτοια διοίκηση… «Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα 5-6 κλαμπ της Ευρώπης να δουλέψεις». Μεγάλη ατάκα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης