Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γενέθλια ο Διαμαντίδης, δώρο βολές και αγαπημένα βίντεο

Γενέθλια ο Διαμαντίδης, δώρο βολές και αγαπημένα βίντεο
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 15:25

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο παίκτης-συνώνυμο των ελευθέρων βολών και του φτυσίματος στον Τεόντοσιτς, κλείνει τα 42 του χρόνια και το γιορτάζει. Μαζί του το γιορτάζουμε και εμείς. Και… δεν είμαστε άσχετοι! Ξέρουμε τι δώρο θέλει ο πρώην παίκτης και πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Βολές! Κι άλλες βολές! Περισσότερες βολές. Ατελείωτες… Αυτό είναι που του αρέσει, αυτό απολαμβάνει, σε αυτό είναι, αναμφίβολα καλός. Όταν έπαιζε, επί «φάρου», με το αγαπημένο παιδί του «φάρου», τις έπαιρνε τις βολές… τρεις-τρεις. Και πολλαπλασιάζονταν, σε κάθε ματς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δυστυχώς έχει σταματήσει πλέον το μπάσκετ, οπότε δεν έχουμε δώρο βολές να του κάνουμε. Που θα τις ρίξει; Έχουμε όμως, με αφορμή το ότι θυμηθήκαμε το «αντίο» του στο άθλημα, που σήμανε και την κατακόρυφη πτώση του συνολικού αριθμούν ελευθέρων βολών, συνολικά στο άθλημα, ένα βίντεο… αφιερωμένο.

Άντε, να... χαλάσουμε τον τίτλο μας. Και ένα δεύτερο βίντεο... Με αγάπη.

Διαβάστε επίσης