Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλαξε ώρα το ματς με τη Μονακό την Τετάρτη!

Άλλαξε ώρα το ματς με τη Μονακό την Τετάρτη!
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 10:50

Ο Ολυμπιακός πάει σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά των πλέι οφ με τη Μονακό, αφού γνώρισε την ήττα με 78-77 στο Πριγκηπάτο, στο Game 4 της Παρασκευής. Έτσι, η σειρά μεταφέρεται ξανά στο ΣΕΦ, αλλά το ματς της προσεχούς Τετάρτης, 4 Μαΐου, θα διεξαχθεί σε νέα ώρα, από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Συγκεκριμένα, αντί για τις 21:00, οπότε ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα αρχίσει στις 21:30.

Το γεγονός αυτό βολεύει και δεν βολεύει τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς πάλι οι ώρες είναι λίγο… στενές. Και οριακές. Βλέπετε, στις 19:00 το βραδάκι της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έτσι, οι φίλαθλοι του Θρύλου, οι οποίοι θα αποφασίσουν να πάνε στο ΣΕΦ για να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ, αναγκαστικά θα πρέπει να «θυσιάσουν» λίγη ώρα από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση, για να είναι εγκαίρως στις θέσεις τους, στο φαληρικό κλειστό. Όσοι, από την άλλη, δεν πάνε ΣΕΦ και αρκεστούν στην τηλεόραση, βολεύονται, αφού θα έχουν άπλετο χρόνο να πάνε από το ένα άθλημα στο άλλο και να… χορτάσουν Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης