Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Μπαρτζώκας: «Κακή βραδιά για εμάς»

Μπαρτζώκας: «Κακή βραδιά για εμάς»
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 00:30

Μια κακή βραδιά είχε ο Ολυμπιακός στο Μονακό, όπου υπέστη την… βαριά ήττα με 92-72, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς μαχητικό πνεύμα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για το ματς με την Βιλερμπάν, στο οποίο πρέπει να θυσιαστεί για να πάρει τη νίκη.

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες. Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η 2η ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς.

Ήταν κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης