Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 13:01

Μπροστά στο φάσμα του να «κλειδώσει» την τετράδα, ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, έτοιμος για να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα. Έτσι γίνονται ακόμη πιο μεγάλες, οι μεγάλες ομάδες. Το αποψινό είναι ακόμα ένα μεγάλο βράδυ, για τον Ολυμπιακό.

Ένα βράδυ, σαν αυτά τα οποία φτιάχτηκε, όπως φαίνεται, αυτή η ομάδα. Και μπορεί οι συγκυρίες να την ωθούν μπροστά και να την φέρνουν μπροστά στην τετράδα και αγκαλιά με το πλεονέκτημα, στα πλέι οφ, αλλά δεν είναι μόνο θέμα συγκυριών, για το γεγονός ότι είναι εκεί όπου είναι, αυτή την ώρα.

Οι μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κατακτήσει Ευρωλίγκες και έχει τιμήσει και τιμά το ελληνικό μπάσκετ στην Ευρώπη, φτιάχτηκαν για τέτοιου είδους βραδιές. Για βραδιές στις οποίες κάνουν το επόμενη βήμα. Ανεβαίνουν στο επόμενο σκαλί. Παράλληλα, σε βράδια όπως αυτό μετρούν και τις δυνάμεις τους. Μετρούν την ικανότητά τους, μέσα στη σεζόν. Μετρούν και τη δουλειά τους, τη δουλειά την οποία κάνουν από την αρχή της σεζόν, μέχρι σήμερα…

Το ματς απέναντι στη Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή το ΜΟΝΟ που μετράει. Είναι το μόνο το οποίο έχει σημασία. Είναι 100 φορές πιο σημαντικό από εκείνο της Πέμπτης. Από το «αιώνιο» ντέρμπι. Για να το πούμε απλά… Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ Παναθηναϊκός. Δεν τον βλέπει ο Ολυμπιακός, τούτη την ώρα. Μόνο Ζαλγκίρις. Μόνο διπλό, μόνο ΝΙΚΗ εκεί. Και μετά τα υπόλοια… Μετά το… πάρτι.

Διαβάστε επίσης