Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η άμυνα τον κράτησε στο παιχνίδι, η επίθεση (στο 4ο) αποτελείωσε τους Ιταλούς!

Η άμυνα τον κράτησε στο παιχνίδι, η επίθεση (στο 4ο) αποτελείωσε τους Ιταλούς!
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 11:14

Μία μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας με 67-58. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός για σχεδόν τρία δεκάλεπτα, κατάφερε με μία εξαιρετική τελευταία περίοδο να πάρει εύκολα κιόλας της νίκη!

Αυτό «λέει» τα πάντα! Στο τέλος ήταν και άνετος! Και η φανταστική επίθεσή του στο 4ο δεκάλεπτο (28 πόντους) ήταν ο λόγος που τον έκανε να αισθάνεται και να είναι τόσο άνετος.

Για να φτάσουμε, όμως, σε αυτό το σημείο και ο Ολυμπιακός να «μένει» μέσα στο παιχνίδι απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα (ας μην ξεχνάμε ότι είναι στην 3η θέση!), έπαιξαν ρόλο δύο πράγματα. Το ένα είναι η ατσάλινη άμυνα του Ολυμπιακού και το άλλο το ότι η ιταλική ομάδα δεν ήταν σε καλή βραδιά. Βέβαια, μπορεί το πρώτο να έφερε και το δεύτερο.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός «έμεινε» μέσα στο παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα από την εξαιρετική του άμυνα. Παρά το γεγονός ότι έκανε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο με 7 πόντους, στην οσία ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε σε κανένα δεκάλεπτο πάνω από 16 πόντους από την Αρμάνι Μιλάνο! 7-15, 18-12, 14-16, 28-15!

Η άμυνα τον κράτησε στο παιχνίδι, η επίθεση (στο 4ο) αποτελείωσε τους Ιταλούς! Θρύλος!

Διαβάστε επίσης