Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η εμφάνιση με την Εφές, «οδηγός» για τη συνέχεια

Η εμφάνιση με την Εφές, «οδηγός» για τη συνέχεια
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 12:42

Είναι παιχνίδια που πρέπει να τα… αφήνεις πίσω, είναι κι άλλα που πρέπει να τα «κουβαλάς» για τη συνέχεια. Το ματς με την Εφές, μπαίνει στην δεύτερη κατηγορία, για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός κατάφερε και επικράτησε της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, σε ένα κομμάτι της σεζόν, όπου η Εφές ήταν πιο φορμαρισμένη από τους «ερυθρόλευκους». Ο Θρύλος… γονάτισε μια ομάδα γεμάτη με ταλέντο και ποιότητα, σε ένα παιχνίδι που έλειπε ο καλύτερος αμυντικός του και ο κύριος οργανωτής του παιχνιδιού.

Μια μάγκικη νίκη, για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μια νίκη που επανέφερε τον Ολυμπιακό στην 4άδα και μπορεί να αποτελέσει τον κατάλληλο «οδηγό» για την συνέχεια. Η σοβαρότητα, η συγκέντρωση, το πάθος και η ενέργεια που έδειξε ο Ολυμπιακός, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, είναι στοιχεία που πρέπει να κρατήσει σε όλα τα παιχνίδια του, ώστε να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

Αν μπόρεσε να κερδίσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, τότε τι έχει να φοβηθεί; Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι φέτος και πρέπει να το εμπεδώσουν οι ίδιοι οι παίκτες. Το 0/4 στην αρχή του β’ γύρου αδικεί την ομάδα, η οποία δείχνει να το έχει αφήσει πίσω της. «Οδηγός» το ματς με την Εφές για ακόμη περισσότερες νίκες. Νίκες 4άδας.

Διαβάστε επίσης