Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Μπαρτζώκας: «Σπουδαία εμφάνιση»

Μπαρτζώκας: «Σπουδαία εμφάνιση»
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 00:04

Τους παίκτες του συνεχάρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το 83-60 επί της Μπάγερν Μονάχου. «Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους παίκτες και τους φιλάθλους γι' αυτή την πάρα πολύ σημαντική νίκη. Είχα μεγάλη ανησυχία για το αποψινό ματς. Η Μπάγερν είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα. Το απέδειξαν όταν νίκησαν εύκολα την Εφές κι εκτός την Άλμπα. Περιμέναμε ένα δύσκολο και physical παιχνίδι, το οποίο τελικά δεν έγινε λόγω της δικής μας εμφάνισης. Ήταν μια πολύ καλή αμυντική προσπάθεια από εμάς. Είχαμε την ικανότητα να διαβάσουμε ό,τι κι αν μας έδιναν στην επίθεση, σκοράροντας 50 πόντους στο ημίχρονο. Για 32-34 λεπτά ήταν μια σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας. Αλλά στο τέλος αυτό που μετράει η νίκη, ανεξάρτητα από την διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έχουμε την Βιλερμπάν σε δύο μέρες, μια αθλητική και σκληρή ομάδα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε μια σοβαρή ομάδα φέτος που προσεγγίζει τα ματς όπως πρέπει. Με τον Ερυθρό Αστέρα ήμασταν λίγο... υπερόπτες αλλά δεν έχω παράπονο. Κερδίσαμε στο Καζάν, το Μιλάνο, την Λάρισα όπου είχαμε ταξίδι. Στον Αστέρα δεν ήμασταν όσο σκληροί έπρεπε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι το πρόγραμμα, αν είσαι λίγο υποτονικός, χάνεις. Έτσι όπως εξελίχθηκε σήμερα το ματς, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε σχεδόν όλος. Ελπίζω ότι θα είμαστε αρκετά φρέσκοι την Παρασκευή».

Για τον Μάρτιν και την βελτίωση του: «Με ικανοποιεί πολύ, είναι βασικός μας παίκτης. Δεν ήταν σε καλά επίπεδα απόδοσης για γνωστούς λόγους υγείας. Η υγεία σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Όμως έχουμε ένα καλό σταφ εδώ που τον υποστηρίζει. Προπονητές, συνεργάτες, γυμναστές. Καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα, δούλεψε σκληρά, έχει χάσει αρκετά κιλά εδώ κι ένα δίμηνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καλός παίκτης. Είναι αρκετά καλά σωματικά και πνευματικά και θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Διαβάστε επίσης