Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ευρωλίγκα: Γκονζάλεθ και Τίμαν μίλησαν κολακευτικά για τον Θρύλο

Ευρωλίγκα: Γκονζάλεθ και Τίμαν μίλησαν κολακευτικά για τον Θρύλο
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 - 15:52

Ο Ίσραελ Γκονζάλεθ και ο Γιοχάνες Τίμαν ξέρουν καλά τη δυναμική του Θρύλου, ειδικά στο ΣΕΦ. Ο προπονητής και ο φόργουορντ της Άλμπα ξέρουν ότι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι… αουτσάιντερ. Μπορεί να κάνουν και… mind games, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Θρύλος έχει το πάνω χέρι, θεωρητικά, στην αναμέτρηση.

«Ο Ολυμπιακός είναι μάλλον η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή. Έχουν παίξει πολύ καλά στη διάρκεια ενός δύσκολου προγράμματος. Επιπλέον, είναι πάντα πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μοιράσουμε καλά την μπάλα και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια», τόνισε ενόψει του ματς ο Γκονζάλεθ.

Ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ της ομάδας, Γιοχάνες Τίμαν, τόνισε: «Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού. Ελπίζω να έρθουν πολλοί στο γήπεδο και να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ. Όμως παίξαμε καλά με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στο τελευταίο ματς παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Διαβάστε επίσης