Γέμελος: «Επιλέγω τους Σπανούλη και Πρίντεζη, γιατί…»

Συνέντευξη στο 6ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, WeAreIOlympiacos έδωσε η Τζάκι Γέμελος, η οποία μιλά για το αήττητο στην Ελλάδα, την ευρωπαϊκή πορεία, τους φίλους του Ολυμπιακούτ, καθώς επίσης και τους Σπανούλη-Πρίντεζη.
Για το αήττητο λέει: «Αυτό το αήττητο σερί που έχει ο Ολυμπιακός έχει προέλθει μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια. Ειλικρινά είναι κάτι φανταστικό, δεν ήμουν ποτέ μέλος μίας ομάδας που έχει τόσες συνεχόμενες νίκες και είναι κάτι ξεχωριστό και κάτι το οποίο λογικά, δεν θα μπορέσω να είμαι μέρος του ποτέ ξανά στην καριέρα μου».
Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Όπου και να πηγαίνω, παντού υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού. Είναι φοβερό αυτό… Και για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να έχει επιτυχίες η ομάδα. Είναι κάτι σε ακολουθεί διαρκώς όταν είσαι σε μία ομάδα με το κύρος και τη νοοτροπία νικητή που έχει ο Ολυμπιακός. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το ζήσεις αλλού. Προσωπικά έχω εμπειρία από πάρα πολλές ομάδες στην καριέρα μου, σε πολλές χώρες και υπάρχει τεράστια απόσταση σε αυτό το κομμάτι. Σε ανεβάζει ψυχολογικά να έχεις τέτοιους οπαδούς και σημαίνει πολλά για σένα ως αθλητή. Οπότε οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν ο τεράστιος λόγος για την επιτυχία αυτού του συλλόγου και αυτής της ομάδας και χωρίς αυτούς δεν θα είμαστε εδώ αυτήν την στιγμή».
Για το Καραϊσκάκη: «Είδα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ‘Καραϊσκάκης’. Αυτό το ματς ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να δω ένα τεράστιο ματς και αυτό ήταν κάτι που θα μου μείνει για πάντα. Το πάθος, η ατμόσφαιρα των οπαδών μας... Ξέρεις σε ωθούν στο να παίξεις καλύτερα. Σου δίνουν κουράγιο και ενέργεια για να πάρεις τα πάνω σου όταν χάνεις και βρίσκεσαι πίσω στο σκορ. Είναι κάτι που δεν βλέπεις στην Αμερική τόσο πολύ. Εδώ αυτή η ομάδα είναι η ζωή τους. Ζουν για αυτήν και καθημερινά ασχολούνται με αυτή. Για μένα είναι τόσο συναρπαστικό να τους βλέπω. Το πώς… φλέγεται το γήπεδο, είναι κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα».
Για τους αγαπημένους της παίκτες από την ανδρική ομάδα μπάσκετ: «
«Από τους αγαπημένους μου είναι ο Γιώργος Πρίντεζης για τα τατουάζ του, έχω και εγώ πολλά (γέλια). Όχι εντάξει, επειδή μου λες για το πω τον Βασίλη Σπανούλη. Η εμπειρία του, οι γνώσεις
του, η σοφία του και το πώς αντιλαμβάνεται το παιχνίδι, είναι κάτι το μοναδικό. Το επίπεδό του είναι πάνω από κάθε παίκτη. Ξέρει το πότε να πασάρει και πότε να σκοράρει. Εκπληκτικός…».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τζάκι Γέμελος στο "WeAreOlympiacos"