Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Πιτίνο τους «ξεγυμνώνει» χωρίς σταματημό (pics)

Ο Πιτίνο τους «ξεγυμνώνει» χωρίς σταματημό (pics)
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 17:22

Ο Ρικ Πιτίνο ξεγυμνώνει τον Παναθηναϊκό χωρίς σταματημό. Όταν μιλάει σε Μέσο του εξωτερικού αφήνει τις διπλωματίες κατά μέρος και είναι χείμαρρος. Μίλησε αυτή τη φορά στη Walla του Ισραήλ και είπε «ωραία» πραγματάκια και πάλι, με τα οποία τρέχουν και δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό.

Τι είπε πάλι;

* Τους εξέθεσε λέγοντας πως το ΟΑΚΑ δεν έχει θερμότητα και κάνουν προπόνηση μέσα στο κρύο. Όπως και πέρσι κτλ. Μην πει κανείς δεν είναι δικό του το γήπεδο και δεν έχει ευθύνη γιατί το νοικιάζει και οφείλει να το προμηθεύει με πετρέλαιο για τους παίκτες του. Πληρώνει (;) γι αυτό οπότε θα έπρεπε να έχει. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

* Παράπονο δεν έχει ο άνθρωπος γιατί λέει τουλάχιστον του έφτιαξαν την λεκάνη στην τουαλέτα του αποδυτηρίου του και δεν χρειάζεται να κάνει την ανάγκη του σαν να είναι στο… δάσος.

* Στο τέλος βέβαια είτε είναι… «αδιάβαστος» είτε η αλήθεια έφυγε μπροστά και πολύ απλά είπε αυτό που πιστεύει και ξέρει όλος ο κόσμος. Ο Πιτίνο λέει πως ο Γιαννακόπουλος χάνει κάθε χρόνο 5 εκ. ευρώ. Προφανώς έτσι του έχει πει. Δεν είναι λογιστής, αλλά προπονητής. Μόνο που τα επίσημα χαρτιά, οι ισολογισμοί δείχνουν κερδοφόρα ΚΑΕ οπότε έχουμε μεγάλο θέμα με φοροδιαφυγή αν αληθεύουν τα λόγια του Πιτίνο.

Ένας έλεγχος από τον κρατικό μηχανισμό θα ήταν ικανός να ξεδιαλύνει το τοπίο αλλά αρνούνται από το 2012.

Διαβάστε επίσης

Γεμίζουμε το ΣΕΦ! (photo)

Γεμίζουμε το ΣΕΦ! (photo)

Ευκαιρία να… ξεδώσουν θα έχουν το βράδυ οι ΓΑΥΡΟΙ, δίνοντας το παρών στο ΣΕΦ, αφού το να πάνε και στο Καραϊσκάκη τους… απαγορεύτηκε.