Τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό και ο «σεβασμός» στον Σπανούλη (pics, videos)

Είπε πολλά «ωραία» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και στην «εκλεκτή» παρέα που του έκανε δύσκολες ερωτήσεις. Όπως… Για τον Αναστόπουλο, την ΚΕΔ, τον Βασιλακόπουλο, τα φύλλα αγώνος στα οποία έχει γραφτεί το όνομά του (πλάκα κάνουμε).
Το ωραιότερο όλων, που έβγαλε άφθονο γέλιο (και δεν κάνουμε εδώ καμία πλάκα) είναι το «ο Ολυμπιακός επέλεξε τον δικό του δρόμο. Είναι δικές του αποφάσεις. Ο Παναθηναϊκός όποτε έχανε έδινε συγχαρητήρια, στον Ολυμπιακό δεν αποδέχονται την ήττα».
Είπε μάλιστα για τον Σπανούλη: «Αποδεδειγμένα είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι αθλητής «κόσμημα» και μακάρι να γυρίσει στην Εθνική, μόνο να κερδίσει έχει η Εθνική».
Πάμε να δούμε λοιπόν τα «συγχαρητήρια» του Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό και τον ΣΕΒΑΣΜΟ του στον Σπανούλη.
Ζήτησε συγνώμη στον Πηλοΐδη για απρεπή συμπεριφορά.