Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Ο Ουέμπερ δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στον Πάντερ (pic)

Ο Ουέμπερ δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στον Πάντερ (pic)
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 11:48

Την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (28/6) ο Ολυμπιακός.

Αυτή η εξέλιξη άρεσε αρκετά σε έναν πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος φυσικά για τον Μπριάντε Ουέμπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν ξεχνά τα όσα πέρασε στον Θρύλο, παρά το γεγονός ότι είχαν ακουστεί και είχαν γραφτεί πολλά.

Μάλιστα, ο Ουέμπερ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Κέβιν Πάντερ, γράφοντας του χαρακτηριστικά: «Θα είσαι σε καλά χέρια τώρα».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Οι Αγγελόπουλοι δεν κάνανε έρανο για τον Πάντερ πάντως…

Οι Αγγελόπουλοι δεν κάνανε έρανο για τον Πάντερ πάντως…

Την ημέρα που το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές του Ολυμπιακού, την ίδια μέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε ευθαρσώς και ζήτησε από τον κοσμάκη (της ομάδας του) 20 εκ. ευρώ αλλιώς… θα φύγει και από την ΚΑΕ, την ίδια μέρα οι Αγγελόπουλοι ανακοίνωσαν την πρώτη τους μεταγραφή. Τον Κέβιν Πάντερ.