Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Ζήτησε να φύγει ο Γκος» (pic)

«Ζήτησε να φύγει ο Γκος» (pic)
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 - 20:59

Να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρέι Σαζόνοφ με ποστάρισμά του στα social media τόνισε ότι ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών ζήτησε να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος στην ίδια του ανάρτηση αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ζαλγκίρις έχει ως πρώτο της στόχο την απόκτηση του Αμερικανού άσου.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει την επιλογή να τερματίσει το συμβόλαιό του μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ο Γκος παραμένει πρώτος στόχος της Ζαλγκίρις».

Διαβάστε επίσης

Νέα θετικά μηνύματα για Μιλουτίνοφ

Νέα θετικά μηνύματα για Μιλουτίνοφ

Δημοσίευμα από την Αμερική τονίζει ότι οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι δύσκολο να φέρουν στο NBA τον σέντερ του Ολυμπιακού, λόγω του περιορισμένου χώρου του ρόστερ τους.

Στο top 10 των καλύτερων πασέρ ο Σπανούλης!

Στο top 10 των καλύτερων πασέρ ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε 127 ασίστ προς τους συμπαίκτες του στην περυσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα και έτσι βρίσκεται στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους 10 της διοργάνωσης.