Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Τόσο πολύ σας «καίει» ο Ολυμπιακός;

Τόσο πολύ σας «καίει» ο Ολυμπιακός;
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 01:37

Κάθε μέρα ασχολούνται με τον Ολυμπιακό! Κάθε μέρα το SDΝΑ το οποίο στηρίζει δυναμικά DPG έχει ένα θέμα για τον Ολυμπιακό. Μπακαλίστικες αναλύσεις μέσα από τις οποίες φαίνεται πως κάτι τους «καίει». Δεν αισθάνονται βολικά. Κάτι τους ενοχλεί. Ασχολούνται όλη μέρα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αν και γιατί θα αγωνιστεί στην Α2, τι δεν μπορεί να γίνει με την Αδριατική Λίγκα, για τους παίκτες που θέλει και τις προτάσεις μαμούθ που έρχονται από τη Μόσχα και την ομάδα του προπονητή που τον έγραφαν αυτοί οι ίδιοι Ηττούδη!

Γιατί δεν ασχολούνται με τις ομάδες τους και ασχολούνται όλη μέρα με τον Ολυμπιακό και με το τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι; Κάντε κανένα θέμα για τους επενδυτές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ρε παιδιά που βουλιάζει και δεν υπάρχει ούτε σωσίβιο. Κανένα θέμα για τον Ρικ Πιτίνο και το τι ετοιμάζει για τους τελικούς, πως προετοιμάζει τους παίκτες του κτλ.

Ο Ολυμπιακός τόσο πολύ σας «καίει»; Τόσο πολύ σας πονάει; Γιατί δεν μας λέτε για τη μεγαλειώδη χορηγία που φαίνεται πως έταξε στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Δεν είναι σημαντικό θέμα αυτό; Δεν μιλάμε για απόφαση-τομή; Τόσο πολύ σας «καίει» ο Ολυμπιακός και κάθε μέρα ασχολείστε με το τι θα κάνει;

‘Έννοια σας και όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε για τα καλά… Ο Ολυμπιακός κωλοτούμπες δεν κάνει. Να το θυμάστε…

Διαβάστε επίσης

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον. Τι αναφέρει με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Φυσικά ο ισολογισμός είναι… θετικός. Ήρθε η ανάπτυξη όπως λέει και ο Τσίπρας. Μετά την ΚΑΕ ΠΑΟ με κέρδη και η Ομοσπονδία Διαιτητών.

Μάκης… Μάκης Γιατράς! Τον μάθατε τώρα για τα καλά (pics)

Μάκης… Μάκης Γιατράς! Τον μάθατε τώρα για τα καλά (pics)

Ο Προμηθέας Πάτρας πέταξε εκτός τελικών πρωταθλήματος την ΑΕΚ, καθώς στον 5ο ημιτελικό κέρδισε με 85-84 στη παράταση (76-76 κ.α.) και ο Μάκης Γιατράς «απάντησε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ποιος είναι και τι ομάδα έχει.

Μάκη χάσαμε… Η Ευρωλίγκα φταίει!

Μάκη χάσαμε… Η Ευρωλίγκα φταίει!

Μάκη Αγγελόπουλε που τρως το ένα ban από τη FIBA καταλαβαίνουν πλέον τα φούμαρα που πουλάς. Ομάδες δεν φτιάχνονται με τα ψέματα και με αγορασμένους τίτλους. Μπήκες και μέσα με 5 ευρώ γενική είσοδο. Κορόιδο σε πιάσανε..