«Στο παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ, στήθηκε η ομάδα να χάσει» (vid)

Τρομερά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Απίστευτη καταγγελία από τον Χρήστο Βασιλειάδη, τον πρόεδρο του Πρωτέα Βούλας. Για το ματς του δεύτερου γύρου στην Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Σπόρτινγκ και την ομάδα.
Ο ίδιος σε δήλωση που έχει κάνει στο Sportshero, αναφέρει πώς «η ομάδα στήθηκε να χάσει»! Σε μια διοργάνωση που είναι διοργανώτρια αρχή η ΕΟΚ. Ο... Φάρος του ελληνικού αθλητισμού, η ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου. Κι ακόμα να παρέμβει κανείς, να κάνει κάτι μετά από όλα όσα έχουν ακουστεί.
Για να δούμε... Θα πάρει θέση η ΕΟΚ; Θα πάρει θέση η ΚΕΔ; Διότι οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές για να παραμένει άφαντος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.
Με τον Χρήστο Βασιλειάδη να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στο ματς έγινε πολλά περίεργα. Δεν λειτουργούσε τίποτα σε ό,τι αφορά τα χρονόμετρα. Κρατούσαν χρόνο με χρονόμετρα χειρός» και συνέχισε: «Κάναμε ένσταση για τις συνθήκες και η έγγραφη απάντηση που λάβαμε ήταν πώς στο άρθρο τάδε, δεν θυμάμαι το νούμερο, λέει οι αγώνες οφείλουν να γίνονται με χρονόμετρα χειρός και τα ηλεκτρονικά είναι προς διευκόλυνση των ομάδων».
Κατέληξε λέγοντας: «Στο παιχνίδι αυτό ο Πρωτέας στήθηκε!»
Δείτε και το σχετικό βίντεο...