ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Άλλαξε ώρα το τζάμπολ με τον Κολοσσό

Άλλαξε ώρα το τζάμπολ με τον Κολοσσό
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 14:12

Αλλαγή ώρα στο τζάμπολ του σαββατιάτικου ματς (4/5) με τον Κολοσσό Ρόδου. Πρόκειται για την εξ αναβολή αναμέτρηση με την ομάδα από τα Δωδεκάνησα που δεν είχε γίνει κανονικά, διότι οι καιρικές συνθήκες δεν είχαν επιτρέψει στους Ροδίτες να ταξιδέψουν για το ματς όταν ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Μια ακόμα αλλαγή σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κι αυτή τη φορά έχει να κάνει με την ώρα έναρξής της. Μετά από απόφαση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τον ΕΣΑΚΕ, το ματς δεν θα ξεκινήσει τελικά στις 18:00. Το τζάμπολ το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα τελικά, στις 17:30.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!

Δύο φορές θέλησε να συνεργαστεί με τον κορυφαίο Έλληνα γκαρντ ο Τούρκος τεχνικός, όταν ήταν στον πάγκο της Γαλατασαράι.

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Ο Ολυμπιακός κλείνει την εκκρεμότητα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο (18:00) κόντρα στον Κολοσσό στο ΣΕΦ και αποσκοπεί στην 15η εντός έδτας νίκη του επί των "θαλασσί". - "Διπλός" Βεζένκοφ!