Είναι όπως μάθει κανείς. Έκαναν την αρχή στο ποδόσφαιρο. Αν και αρχή έχουν κάνει παλιότερα και σε άλλα αθλήματα. Ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό από το 70ο λεπτό και αρχικά δικαιώθηκαν.
Μετά από το αποψινό, οι σκέψεις στην «πράσινη» ΚΑΕ υπάρχουν για τα καλά.
Σκέφτονται να κάνουν ένσταση και να παιχτεί ξανά η τελευταία φάση. Να μην μετρήσει το τρίποντο του Ρούντι και έτσι να ελπίζουν στο να πάρουν την νίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα στηριχθούν στον… προκλητικό πανηγυρισμό του Ρούντι. Ποιος είναι αυτός που να έρχεται στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο;
Δεν άντεξαν… ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟ, έπειτα από την «βόμβα» του Ρούντι και πέταξαν μπουκάλι στην Αν Πάντερ. Αναμένεται, φυσικά, τιμωρία στον ΠΑΟ, καθώς δεν γίνεται να μην έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος.
Ο Ολυμπιακός μετά από την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τη Φενέρ χρειάζεται δύο νίκες με Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.