Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μπριάντε Ουέμπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ που αποτελεί το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Ατλάντα, μέσω Ρώμης.
Ο 26χρονος παίκτης θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγώνες πρωταθλήματος, θα έχει όλο το χρόνο για να προσαρμοστεί.
Το πρώτο ματς που έχει μπροστά του ο Θρύλος είναι ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Να δούμε εάν θα δηλωθεί στο ρόστερ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επικείμενη αναμέτρηση.
«Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά», τόνισε ο Κεστούτις Κεμζούρα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 22η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.