Ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Χολαργό έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ξεκίνησε με 0/16 τρίποντα, αντιμετώπισε το ματς λες και ήταν... αγγαρεία και παραλίγο να το πληρώσει. Τον «γλίτωσε» στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκεια ο Γιάνις Στρέλνιεκς.
Ο Λετονός γκαρντ είχε καταλυτική παρουσία με 5 πολύτιμους πόντους στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Κι αυτό είναι από τα μεγάλα του προσόντα.
Έχει «κρύο αίμα» όταν η μπάλα «καίει»! Παραμένει απόλυτα ψύχραιμος και έχει οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Διότι εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν θέματα, «διάβασε» καλά το ματς, αξιοποίησε τα πλεονεκτήματά του και έβαλε καθοριστικά καλάθια, για να ισοφαρίσει αρχικά (59-59) και να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (61-59)!
Στη δε παράταση συνέχισε να παίζει, πρωτίστως, με το μυαλό του και έδωσε τις κατάλληλες πάσες για να τελειώσουν οι συμπαίκτες του τις φάσεις και να φτάσουν, τελικά, στη νίκη μέσα στο Χολαργό.
Το πολυμελές πρωτοδικείο δικαιώνει τόσο υλικά όσο και ηθικά τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αγωγή που είχε ασκήσει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν καθοριστικός στο ματς με τον Χολαργό στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με 5 συνεχόμενους πόντους, ωστόσο ο Λετονός έκανε και ρεκόρ στις… ασίστ.
Ο Βασίλης Σπανούλης στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στον Χολαργό κατέγραψε την 491η συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ανεβαίνοντας μάλιστα στην 4η θέση της σχετικής λίστας.