Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ματς απόψε...

Έχει ματς απόψε...
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 09:28

Όλα τα λεφτά είναι το αποψινό ματς (20:00) με την Ζαλγκίρις στην «Ζαλγκίριο Αρένα». Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο γήπεδο που τέλειωσε, άδοξα, την περασμένη σεζόν η πορεία τους στην Ευρωλίγκα. Στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Με στόχο απόψε να είναι αντίθετα τα συναισθήματα στο φινάλε και ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό» που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική στη διαδρομή τους. Με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανεβάζει το πρωί της Πέμπτης το σχετικό ποστάρισμα στους λογαριασμούς της, στα social media…

Με τη φράση: «Ημέρα αγώνα» και φωτογραφία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος...

Διαβάστε επίσης

Μαζί για το Παιδί!

Μαζί για το Παιδί!

Το σημαντικό μήνυμα που στέλνουν απόψε από το Κάουνας οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της φανέλας που θα φορέσουν στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Εάν ο Ολυμπιακός ελέγξει το ρυθμό στο Κάουνας και κρατήσει την Ζαλγκίρις κάτω από τους 80 πόντους, μπορεί να φύγει από εκεί νικητής!

Ώρα για... εκδίκηση!

Ώρα για... εκδίκηση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Live στο gavros.gr/NS2.

«Σκληροί με αρχές στην άμυνα»!

«Σκληροί με αρχές στην άμυνα»!

Για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις μίλησε ο Γιάνις Τίμα με τον Λετονό να εστιάζει στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Λιθουανοί.