Ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» στον Ήφαιστο, παίρνοντας τη νίκη με 83-46 για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς και για το επόμενο ματς του Θρύλου κόντρα στην Μακάμπι, στην οποία βρισκόταν για 9 χρόνια.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ματς θα είναι ιδιαίτερο για εκείνον, ωστόσο το πιο ξεχωριστό είναι ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο:
«Παίξαμε καλά, αλλά δεν σουτάραμε τόσο καλά, ενώ είχαμε ελεύθερα σουτ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν ξέρω αν ήταν «τεστ» για το ματς με την Μακάμπι. Πιστεύω πως το ένα ματς οδηγεί στο επόμενο και βοηθάει να έχεις ένα καλό παιχνίδι».
Για το ματς με την Μακάμπι:
«Πέρασα εννέα χρόνια στην Μακάμπι. Είναι ξεχωριστό το παιχνίδι, κατά κάποιον τρόπο. Το πραγματικά ξεχωριστό για εμένα, όμως, είναι που είμαι στον Ολυμπιακό».
Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Ντέιβιντ Μπλατ, από την εμφάνιση της ομάδας του και κυρίως από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του έπαιξαν και πρόσφεραν.
Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πιάσει δουλειά και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς με την Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο την… υποχρέωση με τον Ήφαιστο Λήμνου με 83-46 και τώρα θέλει να επανέλθει στις νίκες και στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Μακάμπι (Πέμπτη/ 22:00).