Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Χωρίς Πρίντεζη με Γεωργία
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:48
Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα αγωνιστεί κόντρα στην Γεωργία την προσεχή Κυριακή (16/09) η Εθνική Ελλάδος.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα, θέτοντας εαυτόν εκτός πλάνων για τον Θανάση Σκουρτόπουλο για το επόμενο ματς της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο «Πριντ» ήταν εξαιρετικός με 15 πόντους κόντρα στη Σερβία στη μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ωστόσο, δεν θα βοηθήσει την ομάδα και κόντρα στην Γεωργία.
Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό με τη Μάλαγα και έδειξε ότι θα προσφέρει πολλές λύσεις στο παιχνίδι των Πειραιωτών.
Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως όποιος έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής είναι κομμάτι της, μην ξεχνώντας όλα τα παιδιά που έπαιξαν στην προηγούμενη φάση.