Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Επιπλέον 11,8 εκατομμύρια ευρώ από τους Αγγελόπουλους (pic)

Επιπλέον 11,8 εκατομμύρια ευρώ από τους Αγγελόπουλους (pic)
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:55

Χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλαν για μια ακόμα φορά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα οι πρόεδροι του Ολυμπιακού προχώρησαν σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 11,8 εκατομμυρίων ευρώ στις 28 Αυγούστου. Έτσι για άλλη μια χρονιά, προχωρούν σε οικονομική «ένεση» της ομάδας, με αποτέλεσμα το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο να φτάσει στα 63.909.300 ευρώ.

Η φετινή Αύξηση, έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς είναι μία ακόμα τρανή απόδειξη πως όλες οι φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν αποφασισμένους να αποχωρούν από τον Ολυμπιακό, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Το έγγραφο της Γ.Ε.ΜΗ. αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου κατά 11.820.000,00 Ευρώ με καταβολή μετρητών, που αποτελεί μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.000.000,00 Ευρώ που είχε αποφασισθεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30/06/2017» ενώ συνεχίζει πως «το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 63.909.300 διαιρούμενο σε 63.909.300 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 1,00 εκάστης».

Διαβάστε επίσης

Ήττα από την Γαλλία

Ήττα από την Γαλλία

Στα… χαμηλά έμειναν οι Πρίντεζης (5) και Παπανικολάου (7) με αποτέλεσμα η Εθνική να χάσει με 84-68.